UKEPLAN


Jeg lager alltid en ukeplan med oversikt over hva vi skal ha til middag hele uken. Fint for resten av huset og vite hva de skal få og spise, og veldig deilig å alltid ha en plan for middagen. Jeg skjønner meg ikke på folk som vil utsette seg for å dra i butikken for å handle middag etter jobben, uten en gang å vite hva de skal ha :)


En god ukeplan inneholder minst en vegetar middag, og to til tre fiskemiddager
Det er mye lettere å få inn dette på menyen, når man planlegger for det

En ukeplan gjør det også lettere å handle inn. Det er fint å ukeshandle, men det går også an å handle for eksempel to ganger i uka. Det dummeste er å dra i butikken hver dag, det blir dyrt og gjerne dårlig resultat

TO UKERS PLAN

Mandag


Tomatsuppe med makaroni og egg


Tirsdag


Fiskeboller


Onsdag


Pastasalat


Torsdag


Fiskeburger


Fredag


Taco


Lørdag


Pizza


Søndag


Ørret med Risotto

Mandag


Linsesuppe


Tirsdag


Risgrøt


Onsdag


Minestronesuppe


Torsdag


Seiform med paprika, løk og sennepsaus


Fredag


Reker


Lørdag


Tapas


Søndag


Bergens Fiskesuppe

INSPIRASJON