1 rødløk i båter
3 fedd hvitløk
1 rød paprika
1 gul paprika
1 boks creme fraish
1 ss dijon sennep
100 g ost
Start med å dele fisken i 4x4 cm benfrie biter. Salte fisken, og la den ligge på benken mens du tilbereder grønnsakene
Skjær løk i båter, og paprika i strimler - stek i olje. Tilsett finhakket hvitløk de siste 30 sekundene
Fordel grønnsakene i en ildfast form. Fordel fisken over.
Rør inn dijon sennep i creme fraish, og fordel over fisken og grønnsakene. Revet ost på toppen - eller bare ost i skiver - enklere, like godt ;)
Server med ris, gjerne villris om du er så sunn!!
Skjær bifftomater og tomater i skiver, legg dem i en ildfast form med cherrytomatene, charlottløk og hvitløk - bak i ovnen på 160 grader i 1 time
Ha tomatene over i en kjele, tilsett fiskekraften og la koke 10-15 minutter.
Smaksett suppebasen med salt og urter.
Skjør grønnsakene i fine strimler. stek dem raskt i litt olje før du tilsatter dem i suppa og kokte 3-4 min til. Tilsett så fisken, og la den trekk i suppen 2-3 minutter.
Rens blåskjellene, kast skjell som er skadet, eller døde. Damp blåskjellene i litt hvitvin
Rens rekene og surr dem 30 sekunder i olje og hvitløk
Tilsett blåskjell og reker i suppa
Serveres med focaccia, aiolii og gjerne roille, en artig paprikasaus for de som har lyst på det