Rens fisken og del den i 2 cm terninger, hvis du ikke har kjøpt ferdig fiskesuppeblanding, som min fiskebutikk har. Legg fisken på et fat og ha på salt så det kan trekke litt inn mens du gjør suppa klar Stek finsnittet gul løk i olje til den er blank, tilsett 3 fedd hvitløk og stek i 30 sekunder til. Hell på 2 dl hvitvin og kok opp Damp rensede blåskjell i vinen til de åpner seg. 2-3 minutter under lokk. Ta ut skjellene og oppbevar dem i en bolle til suppa er ferdig Tilsett fiskekraft, fløte og grønnsakene, kok 4-5 minutter Rens rekene og fres dem 1/2 minutt i 1 fedd hvitløk og smør i en panne Smak til med salt, pepper og sitron. Tilsett finhakkede urter. Ha så i fisken og rør rundt, fisken trenger ikke mer enn et minutt i gryta, ha til slutt oppi blåskjellene og rekene og server straks
Gjerne med loff og aiolii - her hadde vi hvitkløksloff inntil Og et deilig glass hvitvin